Fællesarealet | A/B Moldaugade 5-11

A/B Moldaugade 5-11

← Tilbage til nyheder

Fællesarealet

Udgivet den 25. juni 2019

Nyd fællesarealet – men overhold reglerne fra gårdlavet.

Sol og sommer er over os, og det får heldigvis mange til at benytte vores dejlige fælles gård. Med de små lejligheder er det rart at kunne invitere famile og venner til udendørs arrangementer.

 

For at sikre ordentlige arbejdsvilkår for gartnerne og gode oplevelser for såvel brugere som ikke-brugere af fællesarealet, har de tre andelsforeninger, som karréen består af, udarbejdet et sæt fælles ordensregler for gården.

 

Ordensreglerne kan du læse om i vedhæftede dokument.

 

Bestyrelsen vil gerne fremhæve to af reglerne, som har været diskuteret på gårdlavsmøder:

 

– Større arrangementer med mere end ti deltagere skal varsles til gårdlavet (skriv til info@moldaugade.dk). Dette skal sikre sammenfald af store arrangementer.

 

– Borde/bænke, stole, grills (herunder engangsgrills), legetøj og lignende skal sættes på plads efter brug, således at græsplænen er ryddelig, så gartnerne kan slå græs.

 

Der har i en periode desværre ikke været tilknyttet en fast gartner til fællesarealet, hvilket har gjort, at fællesarealet har set lidt forsømt ud. Der er nu igen ansat et firma til at vedligeholde fællesarealet, og forhåbentlig varer det ikke så længe, før fællesarealet er oppe i fin stand igen.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Ordensreglement for gårdanlæg.pdf