Foreningen bliver digital | A/B Moldaugade 5-11

A/B Moldaugade 5-11

← Tilbage til nyheder

Foreningen bliver digital

Udgivet den 31. januar 2017

Foreningen har fået ny hjemmeside og e-mailadresse

Bestyrelsen har besluttet at gøre foreningen digital, idet den har udarbejdet en hjemmeside (www.moldaugade.dk) samt oprettet en fælles e-mailadresse for foreningen/bestyrelsen (info@moldaugade.dk).

 

Det primære formål med hjemmesiden er at højne informationsniveauet i foreningen – både for nuværende og fremtidige andelshavere.

 

Skriftlige henvendelser (e-mails) til bestyrelsen skal fremover ske til info@moldaugade.dk.

 

På hjemmesiden finder du bl.a. nyheder og praktiske informationer om ejendommen/foreningen samt diverse dokumenter, fx årsrapporter, budgetter, referater samt vedtægter og husorden, som du kan downloade, hvis du går i salgstanker, eller banken beder om forskellig dokumentation.

 

Med hjemmesidekonceptet, som er udarbejdet af bl.a. ABF, findes også en beskedfunktion, som gør det muligt for bestyrelsen at udsende e-mails eller SMS’er til samtlige beboere på en gang. Dermed kan vi undlade at udskrive og fysisk omdele megen information.

Andelshavere, som ikke har adgang til internettet, vil naturligvis fortsat blive informeret i postkassen eller via opslag i opgangen. På nuværende tidspunkt drejer det sig kun om fire andelshavere.

 

I den første version vil der ikke være nogen ”lukkede” sider, som er forbeholdt andelshaverne.

 

Prøv den nye hjemmeside, send ris og ros til info@moldaugade.dk eller skriv en kommentar på siden.

Bestyrelsen vil meget gerne have forslag til forbedringer.

Skriv et svar