Ny hjemmeside | A/B Moldaugade 5-11

A/B Moldaugade 5-11

← Tilbage til nyheder

Ny hjemmeside

Udgivet den 04. februar 2021

Foreningen har i dag fået ny hjemmeside.

ABF har af flere forskellige årsager valgt at skifte leverandør til det hjemmesidekoncept, som de tilbyder deres medlemmer.
Da foreningen netop benytter ABFs koncept til vores hjemmeside, er vi derfor mere eller mindre tvunget til at skifte til den nye leverandør, Twentyfour.

Den nye hjemmeside har naturligvis et helt andet design, som man kan synes om afhængig af personlig smag. Den tilbyder grundlæggende det samme som den gamle hjemmeside, dvs. præsentation af tekst, dokumenter samt mulighed for at udsende beskeder på e-mail og SMS.
For at anvende beskedsystemet kræves det, at andelshaverne er oprettet med e-mailadresse og mobilnummer i systemet, men i modsætning til det gamle system kan man ikke oprette brugere i systemet, uden at brugerne desværre modtager en mail fra systemet. Derfor modtog du en mail for ca. 3 uger siden med dit brugernavn og en opfordring til at oprette et kodeord.

Denne funktionalitet er kun nødvendig, hvis foreningen anvender “lukkede” sider på hjemmesiden, som er forbeholdt udvalgte grupper fx beboere, bestyrelse eller særlige grupper og derfor kræver login. Da vi i øjeblikket ikke anvender denne funktionalitet generelt, kan du glemme den udsendte mail om kodeord, indtil vi en dag måske benytter denne funktionalitet, og så vil det kræve en ny mail med dit brugernavn, idet linket i mailen kun er aktivt i en periode.

God fornøjelse med hjemmesiden.

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Skriv et svar